Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival+Frakcje][No-Premium]SAO by Zachitsu![Własna Mapa][Minerały z kamienia!][Wkrótce własny system klas i umiejetnosci!]

Zachitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sword Art Online - Serwer z klasą!

Ip: 77.223.193.38

Sloty: 30-70

Brak Wl

Potwory: On

Poszukuje osoby która zbuduje spawn!

Info na serwie!

Poszukuje administracji!

Wiek 16+: Tak/Nie

Micro: Tak/Nie

Coś o sobie:

Umiejetność: Banowania, Kickowania oraz słownego upominania.

Pluginy:

Skript, Essentials, WE,WG,WB, NoCheatPlus, Vault, Pex, Factions, Combat Tag, AuthMe, ChestShop, ChatManager

Pierwsza osoba dostaje gratis 3000$

Druga osoba dostaje 2000$

Trzecia osoba dostaje 1000$

Opublikowano

Micro: Tak

Coś o sobie:miałem admina na kilku serwerach i nikt nie narzekał znam się na pluginach i komendach potrawię stworzyć dobrą atmosferę i mam dobrą kontaktowość z graczami. Nie popełniam zbyt wielu błędów ort.

Umiejetność: Banowania, Kickowania oraz słownego upominania. Nie banuje od razu tylko najpierw upominam a potem dopiero działam

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

Micro: Niestety nie posiadam ale to jest moje gg:45594463

Coś o sobie:Administratorem byłem na 5 serwerach.Mam ostatnio dużo czasu i ten właśnie czas chciałbym poświęcić posadzie

Administatora

Co oferuję?

-Budowanie różnych wspaniałych budowli(buduje od 3 lat)

-Organizowanie różnych eventów.

-Pilnowanie porządku w grze.

-Znam doskonale komendy 10/10

-Robienie różnych prezentacji

Niestety nie mogę zgodzić się na składki ponieważ teraz odkładam n studia :>.

O moich umiejętnościach:

-Znam komendy na banowanie,kickanie,cylinder(wspaniały ,ogromny spawn)na dzień i na noc (gdy gracz poprosi o zmianę pogody)i wiele wiele więcej..

Nie banuje tak poprostu w okolicznościach przezywania administracji i graczy to wtedy wyrzucam gracza,nie banuje tak po prostu.Dopiero gdy sprawa się pogorszy będę zmuszony zbanować gracza.

Jestem miłą osobą z wielkim poczuciem humoru.Zawsze mam czas dla każdego gracza i zawsze pomogę każdemu w problemie.

Pozdrawiam!

mroczek.png

Opublikowano

Wiek 16+: Tak

Micro: Tak

Coś o sobie: mam na imię Adrian lubię piłkę nożną. składam podanie chociażby z powodu że chciałbym ograniczyć na serwerze tak zwany analfabetyzm typu "muj'' ''dzienki''choc'' jestem kulturalną osobą potrafię pracować w grupie.

Umiejetność: Banowania, Kickowania oraz słownego upominania. posiadam takowe umiejętności :D. znam się tak, że na world guardzie i world edicie

Nick w grze ProLegend

nciek na skype : prolegend7

więcej mogę podać na PW

Pozdrawiam ProLegend

Opublikowano

Wiek 16+: 12 ale myślę że zrobisz wyjątek ;) To ja Fumon437

Micro: Oczywiście ;)

Coś o sobie: Mam na imię Bartosz. Aktualnie mieszkam w Irlandii moje zainteresowania to komputery, Gry, Konsole... Byłem Administratorem już na paru serwerach ale zawsze padały po miesiącu ;(

Umiejętność: Banowanie, Dawanie Cuboidów, Kickowanie, Pomaganie graczą gdy jest jakiś bug, Banowanie za przeklinanie. I wiele wiele innych. Jak bym miał oceniać od 1/10 to na pewno stać mnie na 9/10 ;)

xXauz.png

By Me

;) Zostanę ADMINEM Na Serwerze MC !.

Opublikowano

Wiek 16+: Tak/Nie:

Tak

Micro: Tak/Nie:

Tak posiadam mikro.

Coś o sobie:

Interesuję się wieloma grami,takimi jak : Minecraft, CS 1.6, Lague Of Legends.

Mieszkam w Polsce. Byłem administratorem już na kilka serwerach.

GorylPL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiek 16

Tak

Micro:

Tak posiadam mikro.

Coś o sobie:

Mam na imie Dawid Mam 16 lat

Interesuję się miendzy innymi piłką nożna siatkówka i pływaniem obecnie gram w minecraft, need for speed world. Lubie się "pobawić" w McEdit :D Raz wgrywałem spawn na mape na serwer..

Umiejętność: Banowanie, Kickowanie, Pomaganie graczom

Nick w grze: YouAreBlock

Opublikowano

Wiek 16+: Tak/Nie ( Nie, mam 15 )

Micro: Tak/Nie ( Tak )

Coś o sobie: Przede wszystkim znam dobrze anime SAO sam chciałem wprawić taki serwer w istnienie, lubię siatkówkę, informatykę, matematykę gram w minecrafta od 1,5-2 lat od wersji 1.5.3 ( Od wejścia łóżek ), Bylem 2 adminem 5 moderatorem i 1 kidmodem na serwerach Minecrafta.

Umiejetność: Banowania, Kickowania oraz słownego upominania. ( Tak )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...